Molio tilbyder alle de tidligere "bips-værktøjer"

I 2016 blev bips og Byggecentrum lagt sammen, og vi blev til Molio - Byggeriets Videnscenter. Foreningen bips er dermed nedlagt, men værktøjerne og abonnementerne er stadig de samme.

 

Vi tilbyder abonnementer på værktøjer relateret til:

 

 


Blandt vores mange "bips-værktøjer" finder du for eksempel:

IKT-specifikationerne, som bruges til at definere det digitale aftalegrundlag på en byggesag, så det er klart for alle parter hvilke digitale ydelser, der indgås aftale om. IKT-specifikationerne gør det nemt at leve op til IKT-bekendtgørelsen. IKT-specifikationerne er en del af Grundpakke-abonnementet.

Dokumenthåndtering, som er en fælles branchestandard for, hvordan dokumenter arkiveres og klassificeres ved hjælp af metadata. A104 Dokumenthåndtering er en del af Grundpakke-abonnementet.

Bygningsmodelværktøjer, som vejleder til hvordan du arbejder med 2D-tegninger og 3D-bygningsmodeller. For eksempel CAD-manual, Tegningsstandarder og Lagstruktur. Du får disse værktøjer gennem Bygningsmodel-abonnementet.


Få orden og effektivitet med Molios beskrivelsesværktøj

Beskrivelsesværktøjet fra Molio (tidl. bips) er en branchestandard for byggeriets beskrivelser, så alle i værdikæden fra rådgiver til entreprenør, producent og bygherre taler samme sprog. Når beskrivelserne baseres på den fælles branchestandard, bliver de opbygget på samme måde fra byggesag til byggesag, og det er nemmere for alle parter at finde de rette informationer. Herved spares tid og undgås misforståelser, som kan koste dyrt i den sidste ende.


Gratis CCS-værktøjer

CCS er et sammenhængende system, som kan bruges til at strukturere information for at opnå entydighed og bedre tværfagligt samarbejde. CCS er byggeriets fælles sprog, som kan anvendes hele vejen fra idé til drift.

CCS indeholder klassifikation og afløser herved SfB- og DBK-systemerne, men indeholder herudover også identifikation, egenskaber, informationsniveauer, tilbudslister og måleregler.


CCS-værktøjerne er gratis og kan findes på ccs.molio.dk.

Opret din profil nu (i øverste højre hjørne)