FAQ

Undervisningssted

Vis alle
Skjul alle
 • Hvor foregår kurset?

  Vores kurser foregår enten på Molios kursuscenter HUSET i Middelfart eller på et centralt sted i København. Undervisningsstedet fremgår af kursusbeskrivelsen.

Tilmelding

Vis alle
Skjul alle
 • Hvad gør jeg, hvis det kursus, jeg gerne vil deltage på, er overtegnet?

  Du kan melde din interesse for at deltage på kurset. Dette gør du ved at trykke på knappen "Meld interesse" ud for kurset i vores kursusoversigt eller inde på selve kursusbeskrivelsen. Så bliver du bedt om at opgive dine kontaktinformationer, som så sendes til os. Så tager vi fat i dig, når/hvis der bliver en plads ledig - eller når/hvis kurset gentages.

 • Hvornår er jeg tilmeldt et kursus?

  Når du får en bekræftelse pr. e-mail eller modtager en kvittering fra vores shop.

Betaling

Vis alle
Skjul alle
 • Hvordan skal jeg betale for kurset?

  Du kan vælge mellem at få tilsendt en faktura eller at betale online med kreditkort.

 • Hvornår skal jeg betale?

  Hvis du betaler med kreditkort, vil beløbet blive trukket med det samme. Vælger du at betale pr. faktura, sender vi en faktura til dig, når du er tilmeldt. Vores betalingsbetingelser vil fremgå af fakturaen.

Rabat og fradrag

Vis alle
Skjul alle
 • Kan jeg anvende bruttolønsordningen ved køb af kurser og uddannelser?

  Bruttolønsordningen eksisterer stadig og for mange vil det være en mulighed at benytte ordningen i forbindelse med kurser og uddannelse. Men Molio kan desværre ikke yde rådgivning om skattetekniske forhold, hvorfor du skal tale med din egen revisor og/eller skattecenter for at få reglerne oplyst.

 • Jeg er selvstændig erhvervsdrivende. Er udgifter til kurser og uddannelser fradragsberettigede?

  Den generelle regel er, at såfremt kurset eller uddannelsen er relevant i forhold til virksomhedens arbejdsområde, så vil udgiften kunne trækkes fra. Men Molio kan desværre ikke yde rådgivning om skattetekniske forhold, hvorfor du skal tale med din egen revisor og/eller skattecenter for at få reglerne oplyst.

   

   

 • Kan vi få rabat på jeres kurser, hvis vi er flere deltagere fra samme firma?

  Ja. Hvis I tilmelder 4 fra virksomheden samtidig på samme kursus, så skal I kun betale for 3. Du kan ikke i forbindelse med købsprocessen online se, at rabatten fratrækkes, men den vil blive fratrukket din faktura. Denne rabat kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud, og den kan ikke benyttes på vores uddannelser.

   

   

Materialer

Vis alle
Skjul alle
 • Skal jeg selv printe materialet ud?

  Vi anbefaler, at du downloader alt materialet på din PC, så du har det til rådighed efter kurset. Du er velkommen til at udskrive undervisningsmaterialet efter ønske og behov og medbringe det på kursusdagen. Bemærk, hvis et indlæg forventes medbragt på kursusdagen, så er indlægget markeret med "Bør medbringes". Baggrundsmaterialet forventes ikke medbragt.

 • Hvor længe er der adgang til kursusmaterialet?

  Der er adgang til materialet en måned efter afholdelse af kurset.

 • Hvornår får jeg adgang til kursusmaterialet?

  Du får adgang til vores elektroniske mappesite ca. 1 uge før kurset. På nye kurser er det dog ikke altid muligt at få adgang til hele materialet på forhånd, men det får du besked om inden.
     

Overnatning

Vis alle
Skjul alle
 • Har I overnatningsmuligheder på jeres kursussted i København ?

  Vi har desværre ikke overnatningsmuligheder i København. Men kontakt os evt. på 70 12 06 00, hvis du ønsker tips til indkvartering i nærheden.

 • Jeg skal på kursus i Middelfart uden overnatning. Kan jeg overnatte på jeres kursuscenter i forbindelse med kurset?

  Ja, der er gode overnatningsmuligheder i HUSET i Middelfart. Kontakt os på telefon 70 12 36 00 for at høre nærmere, eller klik her og læs mere om HUSET

   

   

   

 • Hvis kurset er med overnatning, og jeg ønsker ikke dette, kan jeg så få kurset uden overnatning?

  Ja, du kan godt få et internatkursus uden overnatning og vil få 500 kr i afslag i prisen.

   

   

Aflysning

Vis alle
Skjul alle
 • Hvis et kursus bliver aflyst, hvornår får jeg så besked?

  Molio forbeholder sig ret til at aflyse et kursus. Du vil omgående blive orienteret om dette, og få hele kursusprisen refunderet. Vi tilstræber at give besked i så god tid som muligt, som regel senest tre uger før kurset skulle være afholdt.

Afmelding

Vis alle
Skjul alle
 • Jeg er blevet forhindret i at deltage i et kursus. Kan jeg sende en kollega i stedet for?

  Ja, du kan sagtens sende en kollega i stedet for. Du skal blot give os besked om dette.

 • Koster det noget at melde fra et kursus jeg er tilmeldt?

  Afmelding er vederlagsfrit indtil fire uger før kursusstart. Ved senere afmelding opkræves et gebyr på 50 % af kursusprisen, dog 100 % hvis afmeldingen sker senere end syv dage før kursusstart. Afmelding skal ske skriftligt på mail.
     

Ledighed

Vis alle
Skjul alle
 • Hvis jeg er ledig, kan jeg så deltage i kurser hos Molio?

  Vores kurser går ikke under de 6 ugers selvvalgt uddannelse. Men tal med dit jobcenter, da vi har flere kursister, der får betalt kurserne herfra.

Kursusbevis

Vis alle
Skjul alle
 • Får jeg et kursusbevis/diplom?

  På vores uddannelser samt på vores to-dages kurser udstedes der kursusbevis/diplom. På vores øvrige kurser og konferencer vil det af kursusbeskrivelsen fremgå, om der udstedes kursusbevis. Du kan dog altid få udleveret et kursusbevis, hvis du blot kontakter os.

Andet

Vis alle
Skjul alle
 • Kan jeg leje lokaler hos jer, hvis jeg vil afholde mit eget kursus?

  Ja, det er muligt at leje kursuslokaler i Molios professionelle mødecenter HUSET i Middelfart. Du kan læse mere om mulighederne her.

 • Er det muligt at få jeres kurser som firmakurser?

  Ja, langt de fleste af vores kurser kan du og dine kollegaer få som et firmakursus. Du kan læse mere om mulighederne her.

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har en idé til et kursus - eller et ønske om, at Molio udbyder kursus om specifikt emne?

  Så er du meget velkommen til at sende os en mail på kurser@molio.dk. Så tager vores kursusudviklere fat på ideen - og vi holder dig orienteret.