Foto: Hospice Aalborg

OPP-leverandør til Hospice Vangen i Nørresundby er fundet

Region Nordjyllands forretningsudvalg har tiltrådt bedømmelseskomiteéns indstilling til hvilken OPP-leverandør, der skal opføre og stå for bygningsdriften af det nye Hospice Vangen i Nørresundby, der forventes at stå færdigt i maj 2019.

Det bliver et konsortium bestående af TRIGON A/S og TRIGON Holding A/S samt underleverandørerne Friis & Moltke A/S og Sweco Danmark A/S, der antages som OPP-kontraktleverandør til at opføre og stå for driften af den nye bygning Vangen, Center for Lindrende Behandling. Det besluttede Region Nordjyllands forretningsudvalg tidligere på ugen.

 

KamillianerGaarden bliver til Hospice Vangen

Den selvejende institution KamillianerGaardens hospice i Aalborg og Region Nordjylland har gennem længere tid arbejdet for byggeriet af et nyt hospice som OPP-projekt (offentligt-privat partnerskab). Nu bliver der indgået OPP-kontrakt mellem TRIGON A/S og Region Nordjylland efter den udbudsretlige stand still periode, der varer frem til fredag 22. december 2017.

 

- Jeg ser efter denne omfattende og spændende proces med valg af OPP-leverandør frem til, at Hospice KamillianerGaarden flytter til nye, moderne rammer indrettet efter de nyeste faglige anbefalinger indenfor området til glæde og gavn for patienter, pårørende, medarbejderne og de frivillige, siger regionsrådsmedlem og formand for Hospice KamiliianerGaarden, Mogens Nørgaard.

 

Den selvejende institution KamillianerGaardens hospice kommer fremover til at hedde Vangen, Center for Lindrende Behandling, og er det første OPP-projekt i Region Nordjylland. Ifølge tidsplanen vil det nye hospice være klar til indflytning i maj 2019.

 

Kilde: Region Nordjylland